Contact

Közvita a megyei személyszállítási közszolgáltatás szabályzatáról

Itthon > Infrastruktúra > Közvita a megyei személyszállítási közszolgáltatás szabályzatáról

A közigazgatásban történő döntéshozatali átláthatóságra vonatkozó 52/2003. számú törvény előírásainak alapján a Bihar Megyei Tanács 2021. július 20-án, kedden 17 órától közvitát szervez a következő témakörben:  Határozattervezet a Bihar Megyei Tanács 122/2020. számú határozatának módosításáról és kiegészítéséről, amely a megyei személyszállítási közszolgáltatás menetrend szerinti járatokkal való elvégzésének szabályzatára, valamint a megyei személyszállítási közszolgáltatás menetrend szerinti járatokkal történő teljesítéséről szóló tenderfüzetére, a megyei  személyszállítási közszolgáltatás menetrend szerinti járatokkal való elvégzésének programjára, és a menetrendhez kapcsolódó megállóhelyekre vonatkozik.

A törvény szerint, mindazoknak, akik fel akarnak szólalni a nyilvános vitán, előzetesen fel kell iratkozniuk. Ezen kérelmüket 2021. 07.19-e, 16 óráig kell elküldeniük a registratura@cjbihor.ro  email címre.

A feliratkozáshoz a következőket kell elküldeni:

  •  Vezeték- és keresztnév;
  • A javaslatokat elektronikus formátumban Word dokumentumban, megjelölve a határozattervezet azon szakaszát, illetve szakaszait, amelyekre vonatkoznak.

A résztvevők közvitára való feliratkozása , a feltüntetett email címre elküldött kérelmek beérkezési sorrendje alapján történik, a teremben rendelkezésre álló helyek függvényében, annak érdekében, hogy betartsák a hatóságok által meghatározott szabályokat, amelyek biztonságos távolságtartásra vonatkoznak. 

A közvitára a Bihar Megyei Tanács I. emeleti nagytermében kerül sor. Cím: Nagyvárad, Traian park 5. szám.

Előző Bihar Megye Takarítási Bajnokságának győztesei

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor