Contact

Közvitán szerepel a zöldtömeg átlagára a rétek esetében

Itthon > Uncategorized > Közvitán szerepel a zöldtömeg átlagára a rétek esetében

A döntéshozatal átláthatóságát biztosítva szeptember 8-án közvitára bocsátották a rétekről származó zöldtömeg tonnánkénti átlagárának meghatározásáról szóló határozattervezetet. Ennek értelmében a 2022-es adóévben az átlagárat 45 lejben állapították meg tonnánként.

A jogszabályi rendelkezések szerint az állatok ellátására fordított széna értéke, a zöldtömeg éves mennyisége és a megyei tanácsok határozatai által megállapított termény átlagára közötti arány függvénye. Az árképzés a Bihar Megyei Tanács feladata és kötelezettsége, amely alapján kiszámítják a Bihar megyei területi-közigazgatási egységek köztulajdonába lévő legelőkre vonatkozó haszonbérleti/bérleti szerződésbe szereplő árat. 

A határozattervezet tanulmányozható az intézmény hirdetőfalán, a Gazdasági Főigazgatóság Pénzügyi- számvételi Osztályánál, valamint a www.cjbihor.ro honlapon, a Közérdekű információk/Átláthatóság/Döntéshozatali átláthatóság menüpontnál.

Az érdeklődök, az ajánlás értékű javaslatokat, ötleteket, véleményeket írásban küldhetik el a normatív jogszabályokkal kapcsolatban, a registratura@cjbihor.ro  e-mail címre, vagy a Bihar Megyei Tanács székhelyére, a megyei önkormányzat honlapján való közzétételtől számított 10 (tíz) napon belül. 

Előző Közvitára bocsátották a 2022-re vonatkozó helyi adókat és illetékeket

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor