Contact

Közvitára bocsátották a helyi adók és illetékek módosításának tervezetét

Itthon > Uncategorized > Közvitára bocsátották a helyi adók és illetékek módosításának tervezetét

Április 21-én a döntéshozatal átláthatóságát biztosítva közvitára bocsátották azt az előterjesztést, amely szerint módosítják és kiegészítik  a Bihar Megyei Tanács 297/2021.11.29. számú határozatának 10. számú mellékletét. A tanácsi határozat a 2022-es pénzügyi évre szóló helyi adók és illetékek jóváhagyására vonatkozik. Ezek a bevételek jövedelemforrást jelentenek a megyei önkormányzat és az ennek alárendelt intézmények költségvetései számára.

A tervezet a Körösvidéki Múzeum- Múzeumi Komplexum által alkalmazott illetékekre és díjszabásokra vonatkozik, amelyeket a következő tevékenységek esetén számolnak fel: a szakemberek által végzett szolgáltatások, egyes dokumentumok kibocsátása, fényképkészítés és filmezés a múzeum területén stb.

A határozattervezet tanulmányozható az intézmény hirdetőfalán, a Gazdasági Főigazgatóság Pénzügyi- számvételi Osztályánál, valamint a www.cjbihor.ro honlapon, a Közérdekű információk/Átláthatóság/Döntéshozatali átláthatóság menüpontnál.

Az érdeklődök, az ajánlás értékű javaslatokat, ötleteket, véleményeket írásban küldhetik el a normatív jogszabályjavaslatokkal kapcsolatban, a registratura@cjbihor.ro  e-mail címre, vagy a Bihar Megyei Tanács székhelyére, a megyei önkormányzat honlapján való közzétételtől számított 10 (tíz) napon belül. 

Előző Használatba adták az élesdi kutyamenhelyet

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor