Contact

Közvitára bocsátották a megyei könyvtár  díjszabásaira vonatkozó tervezetet

Itthon > Uncategorized > Közvitára bocsátották a megyei könyvtár  díjszabásaira vonatkozó tervezetet

Április 3-án a döntéshozatal átláthatóságát biztosítva közvitára bocsátották a Bihar Megyei Tanács 392/2023.12.20. számú határozata 8. számú mellékletének módosítására és kiegészítésére vonatkozó határozattervezetet, amely 2024-es pénzügyi évre szóló helyi adók és illetékek jóváhagyásáról szól. Ezek a források képezik a megye helyi költségvetésének és az alárendelt intézmények büdzséjének bevételeit.

A dokumentum a Bihar Megyei Gheorghe Șincai Könyvtár által alkalmazott díjszabásokra vonatkozik, amelyeket az intézmény által nyújtott szolgáltatásokért, előfizetésekért, bizonyos iratok kiadásáért, vagy a kulturális rendezvényeknek helyt adó termek bérléséért számolnak fel.

A határozattervezet tanulmányozható a Bihar Megyei Tanács székhelyén, valamint az önkormányzat honlapján a www.cjbihor.ro címén, a következő linken: https://www.cjbihor.ro/wp-content/uploads/2024/04/Pr-hot-modificare-completare-anexa-8-HCJ-392_2023-taxe-si-tarife-locale-2024.pdf.

Az érdeklődök, az ajánlás értékű javaslatokat, ötleteket, véleményeket írásban küldhetik el a normatív jogszabályjavaslattal kapcsolatban, a registratura@cjbihor.ro  e-mail címre, vagy a Bihar Megyei Tanács székhelyére egészen 2024. április 12-ig.. 

Az elküldött anyagokon fel kell tüntetni a következő megjegyzést: „Javaslatok a Bihar Megyei Tanács 392/2023.12.20. számú határozata 8. számú mellékletének módosítására és kiegészítésére, amely a  megye és az alárendelt intézmények költségvetésének bevételét képező helyi illetékek és díjszabások jóváhagyására vonatkozik a 2024-es pénzügyi évre”

Az érdeklődők számára lehetőség nyílik egy nyilvános megbeszélés megszervezésre, amelyen megvitatják a normatív határozattervezetet, abban az esetben, ha ezt 2024. május 20-ig írásban kéri  egy hatályosan létrehozott egyesület, vagy egy másik hatóság, illetve közintézmény.

Előző Hamarosan elkészül a váradszentmártoni körgyűrű

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor