A közigazgatásra vonatkozó döntéshozatali folyamat átláthatóságáról szóló 52/2033. számú törvény előírásai szerint a Bihar Megyei Tanács 2022. január 20-án, csütörtökön, 10 órától nyilvános vitát szervez a következő témában: Határozattervezet Bihar megye Integrált Fenntartható Fejlesztési Stratégiájának jóváhagyásáról a 2021-2017 közötti időszakra

Akik részt kívánnak venni a megbeszélésen, azoknak előzetesen be kell jelentkezniük. A közvitára 2022.01.19-e 15 óráig lehet jelentkezni a registratura@cjbihor.ro emailcímen.

Bejelentkezés esetén a következő adatokat kell elküldeni:

  • Család- és keresztnév;
  • Adott esetben a jelentkező által képviselt intézmény/cég/egyesület nevét
  • A részvétel módját: fizikai jelenlét vagy online.

A fizikai jelenlét esetében a fenti emailcímre küldött jelentkezéseket azok beérkezésének sorrendjében határozzák meg a teremben lévő férőhelyek számának függvényében, a hatóságok által megállapított fizikai távolságtartásra vonatkozó előírások betartásával. Azok, akik online szeretnének csatlakozni a megbeszéléshez, január 20-a 9 óráig kapják meg a Zoom platformhoz való csatlakozáshoz szükséges linket.

A közvitát a Bihar Megyei Tanács nagytermében (I. emelet) tartják meg. Cím: Traian park 5. szám.

Bihar megye Integrált Fenntartható Fejlesztési Stratégiája a 2021/2027 közötti időszakra  tanulmányozható a Bihar Megyei Tanács honlapján, a  www.cjbihor.ro  címen, a Közérdekű információk/Átláthatóság/Döntéshozatali átláthatóság menüpontnál.  

Előző Megkezdődik a nagyváradi repülőtér fejlesztésére vonatkozó beruházás

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor
Schimbă dimensiune caractere
Contrast