Contact

Különleges népzenei előadás

Itthon > Uncategorized > Különleges népzenei előadás

November 29-én a nagyváradi Aréna elnevezésű új sportcsarnokban rendezik meg a „Románia egyesít minket” elnevezésű előadást a Nagy Egyesülés és  Románia nemzeti ünnepe alkalmából.  

Az ötödik alkalommal megtartandó különleges műsort a nagyváradi Aréna sportcsarnokban adják elő olyan elismert művészek, mint Nicolae Furdui Iancu, Surorile Osoianu, Ciprian Marius Pop, Ionuț Fulea, Florica Zaha, Veta Biriș, Cornel Borza, Voichița Mihoc, a Zbiciu- család, a Stângaciu-család, Viorica Flintașu, a Bihorul Népzenei Együttes, Violeta Gherman,  valamint Liviu Buțiu karmester és zenekara.

Az előadásra a nagyváradi Visit szervezésében kerül sor, a helyi közintézmények támogatásával, mint a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal, a Bihar Megyei Tanács, a Bihar Megyei Turisztikai Desztinációs Ügynökség, valamint a Bihar Megyei Kulturális Központ.  

A rendezvény egy autentikus élményt fog nyújtani a résztvevőknek, kiemelve a román néphagyományok sokszínűségét. A 10 lejes belépőjegyeket a https://eventbook.ro/other/bilete-romania-ne-uneste webolalon, vagy a Máris Királyné Színház jegypénztáránál lehet  megvásárolni. A jegypénztár programja:

  • Kedd: 12:00 – 18:00 óra között
  • Szerda: 10:00 – 14:00 óra között
  • Csütörtök: 12:00 – 18:00 óra között
  • Péntek: 10:00 – 14:00 óra között
  • Szombat: 11:00 – 13:00 óra között
  • Hétfő és Vasárnap: Zárva
Előző Megkezdődött a Fugyivásárhely -Kiskopács közötti útszakasz aszfaltozása

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor