Contact

Meghirdették a tendert a Mezőtelegdi Ipari Park telkeinek használatba adásáról

Itthon > Infrastruktúra > Meghirdették a tendert a Mezőtelegdi Ipari Park telkeinek használatba adásáról

A Nagyváradi Helyi Fejlesztési Ügynökség (ADLO) nyílt pályázatot írt ki  két telek kiadására a Mezőtelegdi Ipari Parkban. Az elfoglalható két területrész nagysága 2.458 négyzetméter, illetve 3.080 négyzetméter,  és alkalmasak termelési vagy szolgáltatói tevékenységek végzésére szolgáló csarnokok vagy épületek létesítésére.

Az ajánlatokat 2021. augusztus 23. és szeptember 13. között lehet benyújtani. Az ADLO által közzétett hirdetmény szerint a telkek használati jogának maximális időtartama 25 év, a szerződés aláírásának időpontjától számítva.  A licitáció kezdőára, azaz a minimálisan megszabott díjszabás 25 évre 4 euró négyzetméterenként a feldolgozóipari tevékenység esetén, és  szintén 25 évre 4,5 euró négyzetméterenként a szolgáltatási tevékenységeknél. Ezek az értékek nem tartalmazzák az áfát.

A Mezőtelegdi Ipari Park mintegy 20 kilométerre található Nagyváradtól és 37 kilométer távolságra a román-magyar határtól, közvetlen csatlakozással rendelkezik az E60-as nemzetközi úthoz. Az ipari park összterülete 9,2 hektár.

Összesen kilenc telek áll a befektetők rendelkezésére, amelyek területe 2.434– 21.030 négyzetméter közötti, biztosított a vízellátás, van kiépített szennyvíz- és esővíz-elvezető rendszer, két buszmegálló és 62 férőhelyes parkoló, villanyhálózat, korszerű utcai és területi közvilágítás, valamint az ipari park 24/7-es térfigyelő kamerarendszere.

A tendereljárással kapcsolatos további részletek, a Nagyváradi Helyi Fejlesztési Ügynökség honlapján, a https://www.adlo.ro címen, a LICITÁCIÓK menüpontnál olvashatóak.

 

Előző <strong>Befejeződött a Jádremete és Kolozs megye határa közötti út korszerűsítése</strong>

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor