Contact

Meghosszabbított nyitva tartással várják a látogatókat a múzeumban és a könyvtárban

Itthon > Uncategorized > Meghosszabbított nyitva tartással várják a látogatókat a múzeumban és a könyvtárban

A Körösvidéki Múzeum módosította látogatási programját. E szerint augusztus 24-től kezdve a komplexumhoz tartozó öt múzeum keddtől vasárnapig látogatható, 10-18 óra között.

A nyitva tartás időtartamát egy órával hosszabbították meg, hogy minél több Bihar megyei lakos és turista tekinthesse meg a kiállításokat. A Körösvidéki Múzeumban működő vivárium órarendje nem változik, továbbra is 10-18 óra között várja a látogatókat.

A komplexum keretében a következő intézmények működnek: Körösvidéki Múzeum, Aurel Lazăr Emlékmúzeum, Iosif Vulcan Emlékmúzeum, Ady Endre Emlékmúzeum, valamint a Nagyváradi Városi Múzeum.  

Szeptember 13-tól, az új tanév kezdetétől, a Gheorghe Șincai Megyei Könyvtár és fiókkönyvtárai szintén egy új program szerint működnek.  

A gyermek- és ifjúsági részleg, a felnőtt tagozat, az olvasóterem és az általános raktár hétfőtől péntekig tart nyitva 8-19 óra között, szombaton pedig 9-13 óra között. A megyei könyvtár Őssi  és Decebal fiókegységei hétfőtől péntekig várják az olvasókat 9-17 óra között. Az intézmény közösségi információs központja és a különleges gyűjtemények osztálya a következő programmal működik: hétfőn 11.30-19 óra között, keddtől péntekig 8-19 óra között, szombaton pedig 9-13 óra között.

Előző Tervpályázat a Kulturális Multifunkcionális Központ építésére

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor