Contact

Munkatalálkozó a székelyhídi tanuszodánál

Itthon > Uncategorized > Munkatalálkozó a székelyhídi tanuszodánál

Július 22-én megbeszélést tartottak a székelyhídi tanuszoda épületében. Ez az első ilyen jellegű beruházás a megyében, ami már elkészült, és amelyet április végén át is adtak. A megbeszélésen részt vett Călin Gal, a Bihar Megyei Tanács alelnöke, Vitályos Barna, a Fenntartható Fejlesztési Ügynökség (ADD) igazgatója, annak a hét városnak a polgármestere, ahol tanuszodát létesítenek, a kivitelezők, valamint a tervezők.

A találkozón szó volt a belényesi, vaskohsziklási, nagyszalontai, margittai és érmihályfalvi tanuszodák munkálatainak helyzetéről. Azokat idén ősszel fejezik be, szeptember végéig.

„A találkozó célja, hogy a beruházásban érdekelt valamennyi féllel  megbeszéljük a felmerült problémákat, megoldást keresve, hogy minél hamarabb elkészüljenek a munkálatokkal, mivel már késében vannak a kivitelezéssel. A találkozó kezdetén megtekintettük a székelyhídi tanuszodát, kezdve a műszaki helyiségtől egészen a medencékig, hogy az érdekeltek lássák az egész beruházást. Köszönöm mindenki részvételét.”, közölte Călin Gal, a Bihar Megyei Tanács alelnöke.

Székelyhídhoz hasonlóan Belényesben, Vaskohszikláson, Margittán, Nagyszalontán és Érmihályfalván is két-két tanmedence épül, 25 x 12,5 m, illetve 6 x 12,5 m méretekkel, mosdókkal, öltözőkkel, lelátókkal. Diófáson egyetlen medence lesz, 25 m x 12,5 m nagyságú. A beruházások teljes költségvetése 35,7 millió lej. Nagyszalonta kivételével, ahol a kivitelező a Davinci Kft., a többi településen a Costa Voc Impex cég felel a munkálatokért.

Előző Meghirdették a tendert a Nagyváradi Repülőtér rakománytermináljának építésére

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor