Contact

Négy ajánlat érkezett a váradszentmártoni körgyűrű építésére

Itthon > Uncategorized > Négy ajánlat érkezett a váradszentmártoni körgyűrű építésére

Február 17-e, 15 óráig lehetett árajánlatokat benyújtani az „ Összekötő út Nagyvárad municípium és Váradszentmárton között” elnevezésű beruházás tervezési és kivitelezési munkálataira. 

A Közbeszerzések Elektronikus Rendszerébe (SEAP) feltöltött tenderre négy konzorcium jelentkezett: (1) az ASFAMIXT (fővállalkozó), a DACIA FABER Kft.,  és a OPR ASFALT cégekből álló társulás, (2) a DRUM ASFALT (fővállalkozó), az ILGAZ INSAAT TICARET ANONIM SIRKETI cégekből álló konzorcium (3) a DUMEXIM (fővállalkozó), a HYDROSTROY AD, és a  VDH AD (VODSTROI 98 AD) cégek társulása, valamint (4) a CONSTRUCTII ERBASU (fővállalkozó), DRUMURI ORASENESTI Rt., és a PROCONS GROUP, VÁHOSTAV – SK cégekből álló konzorcium.

A terelőút 5,7 kilométer hosszú lesz, amihez még hozzáadódik a bekötőutak hossza, ami több mint két kilométer. A körgyűrű kétsávos lesz, menetirányonként egy-egy sávval és 10 méter széles. A terelőút mentén három méter széles kerékpárutat alakítanak ki.

Az útvonal kiindulópontja a nagyváradi Hunyadi János utca, és megkerüli majd Váradszentmártont, Püspökfürdőt és Félixfürdőt. Létesül majd három híd, két felüljáró, egy viadukt és három körforgalom is. Ezek mellett a 76-os számú országút és az új körgyűrű közötti összeköttetés biztosítására egy 900 méter hosszú bekötőutat építenek a Váradszentmárton bejáratánál lévő körforgalom közelében, az úgynevezett ANL- negyedben.

A projekt becsült értéke 154.516.001,34 és 169.967.601,47 lej közötti. A finanszírozást európai uniós forrásokból biztosítják, a 2014-2020-as Nagy Infrastruktúra Operatív Program (POIM) keretében

A körgyűrű építésének határideje 17 hónap, ebből három hónapot vesz igénybe a tervezés, 14 hónapot pedig a kivitelezés. 

Előző Hat ajánlatot nyújtottak be a volt poliklinika épületfelújításának műszaki felügyeletére

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor