Contact

Nemzetközi iskolai kampusz épül Nagyváradon

Itthon > Uncategorized > Nemzetközi iskolai kampusz épül Nagyváradon

A Bihar Megyei Tanács április 12-én árverésre bocsátott egy telket Nagyváradon, amelyet bérbe ad egy nemzetközi iskolai kampusz építésére. A tanintézetben románul és idegen nyelveken zajlana az oktatás.  

A telek a Ceyrat utca 4. szám alatt található, összterülete 8.759 négyzetméter.  A földterület Bihar megye magántulajdonában van, jelenleg a Bihar Megyei Tanács kezelésében található.  ,

A „Nemzetközi és belföldi rendszerben működő, román és idegen nyelvű oktatást biztosító iskolai kampusz” elnevezésű projekt keretében a befektető a következőket valósítja meg:

  • Óvodai nevelésre, középiskolai, általános és/vagy líceumi képzésre használható osztálytermek, étkezde és sportterem létesítése stb. Ezek, a beruházás kivitelezésére szánt teljes terület legtöbb 60 százalékát foglalhatják el;
  • Egy iskolai kampusznak megfelelő zöldterület kialakítása sportpályával és két játszótérrel;
  • Parkolók létesítése;

A tenderen részt vevő befektetőknek a következő feltételeket kell teljesíteniük: a befektetett összeg legalább 500 euró legyen négyzetméterenként, a létesítendő épületek a rendelkezésre álló összterület 40-60 százalékát foglalhatják el. A megye által meghatározott díj minimális értéke évi 3 euró négyzetméterenként. A földhasználati jog időtartama legtöbb 25 évig terjedhet.

Az árajánlatokat 2022. május 3-ig lehet benyújtani.  

Előző Folytatódnak az ellenőrzések a megyei utakon

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor