Szeptember 27-ig, hétfőig lehetett benyújtani ajánlatokat a „ Négy hulladéktároló udvar kialakításával kapcsolatos munkálatok elvégzésére Belényes municípumban (1 tétel), Nagyszalontán (2 tétel), Margittán (3 tétel), valamint Élesden (4 tétel)” vonatkozó beruházások esetében.  

Nyolc cég és konzorcium nyújtott be ajánlatot egy vagy több hulladékgyűjtő központ létesítésére:  a CARIER cég (a 3 tétel esetében),  a DRUMURI BIHOR (az 1, 2, 3, és  4 tételnél), a  DUMEXIM (az 1, 2, 3, és 4 tétel esetében), a SPEED TRANS ALPIN cégtársulás és a SIM RAM (az 1 és 2 tételnél) , valamint a DA VINCI CONSTRUCT & PROIECT cégtársulás, az ANTREPRIZA CONSTRUCȚII EDILITARE. Ez utóbbi résztvevő összesen négy külön ajánlatot nyújtott be mindegyik hulladéktároló esetében.

A négy központ külön szerepel ugyanazon egyszerűsített tendereljárásban. Valamennyi érdekelt cégnek és konzorciumnak lehetősége volt ajánlatot tenni egy vagy több tétel esetében is.

A tendereljárást 2021. augusztus 31-től hirdették meg, a pályázat a négy hulladéktároló udvar építésére vonatkozott. A kiírás szerint a munkálatok beszült értéke nettó 5.272.957,35 lej, a kivitelezési határidő legtöbb 120 nap a beruházás megkezdésére vonatkozó rendelkezés kibocsátásától számítva. 

A Bihar Megyei Tanács megépítteti a négy hulladéktároló udvart az illető területi- közigazgatási egységben és ellátja a szükséges felszerelésekkel. A polgármesteri hivatalok biztosítják a hulladéktárolók működéshez szükséges körülményeket, és kidolgozzák a központok szabályzatát úgy, hogy ezt más területi-közigazgatási egységek is használhassák. A környékbeli lakosok legalább három évig ingyen vihetnek oda olyan hulladékokat, amelyeket a helyi köztisztasági vállalatok nem szállítanak el.

Minden központban 12 konténert helyeznek el a következő hulladékok szelektív gyűjtésére: ruhaanyagok, újrafelhasználható termékek, fém, háztartási cikkek, üveg,  elektromos és elektronikus termékek, műanyagok, papír-karton, faanyagok, bútorok, növényi eredetű hulladékok, építőipari törmelékek és veszélyes hulladékok.

Plan amenajare puncte de colectare

Előző Tej-kifli program | Találkozó azon polgármesterekkel, akik saját beszerzési eljárást írnak ki

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor
Schimbă dimensiune caractere
Contrast