Contact

Nyomkövetési rendszer a Bihar Megyei Tanács és az alárendeltek intézmények gépjárművein

Itthon > Uncategorized > Nyomkövetési rendszer a Bihar Megyei Tanács és az alárendeltek intézmények gépjárművein

A Bihar Megyei Tanács január 26-i rendes ülésén a képviselő-testület tagjai jóváhagyták azt a határozattervezetet, amelynek az a tárgya, hogy terjesszék ki a Bihar Megyei Tanács alárendeltségébe tartozó intézmények és cégek által használt gépjárművek nyomkövetési rendszerét.

Jelenleg ezt a rendszert alkalmazzák a Bihar Megyei Tanács járműparkjának esetében. Ez lehetővé teszi annak az ellenőrzését és nyomon követését, hogy hol található éppen az adott jármű.

Ez az alkalmazás az összes jármű esetében adatokat, jelentéseket rögzít, úgy mint: az autópark ellenőrzése, a járművek hatékony használata, az üzemanyag-fogyasztás csökkentése, a járművek útvonalainak ellenőrzése és optimalizálása.

Ezen szoftver alkalmazása lehetővé teszi:

  • Az autók és az azokat használók nyilvántartását;
  • A menetlevelek készítését;
  • Az üzemanyag-fogyasztás nyilvántartását;
  • A sebesség nyomonkövetésére vonatkozó grafikon megjelenítését;
  • A jármű indítására és megállására vonatkozó adatok közzétételét;
  • A sofőr vezetésének elemzését stb.

Ezt a rendszert vezetik be a Bihar Megyei Tanács jogkörébe tartozó cégek és az alárendelt intézmények által használt járművek esetében is.  A Bihar Megyei Tanácsnak nyolc intézmény van alárendelve, felügyeleti jogkörrel rendelkezik a Nagyváradi Repülőtér Rt. esetében, valamint egyedüli részvényese az Bihar Megyei Őrző és Védő társaságnak.

Az intézmények által használt gépjárművek számának függvényében határozzák meg az alkalmazás használatának és a nyomkövetési rendszer telepítésének költségeit. Az alárendelt intézmények és a cégek fizetik ki ezeket a költségeket.

Előző Együttműködés Bihar község körgyűrűjének építéséért

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor