Contact

Pályakezdő mérnököket alkalmaz a Bihar Megyei Tanács

Itthon > Infrastruktúra > Pályakezdő mérnököket alkalmaz a Bihar Megyei Tanács

A Bihar Megyei Tanács versenyvizsgát szervez két pályakezdő mérnök felvételére a Műszaki Igazgatóság keretében működő Beruházási Osztályra és a Megyei Útügyi Osztályra.

E két állás létrehozásánál figyelembe vették az infrastrukturális projektek nagy számát, amelyek közül néhányat már elkezdett a Bihar Megyei Tanács, a többiek esetében is hozzáfognak a kivitelezéshez.

Az egyetemi végzettséggel rendelkező jelöltek a civil, ipari és mezőgazdasági építkezésekhez kell értsenek, ha a Beruházási Osztályon szeretnének elhelyezkedi, illetve civil, ipari és mezőgazdasági építkezésekhez, vagy híd- és útépítésekhez, ha a Megyei Útügyi Osztályon akarnak dolgozni. 

A munkaköri leírások közé tartozik a folyamatban lévő beruházások, munkálatok és főjavítások nyomon követése, a beruházások átvételének előkészítése, tanulmányok, tervek, programok készítése, valamint a szükséges dokumentációk összeállítása.

A pályázati iratcsomót az alkalmazási hirdetés megjelenésétől számított 20 napon belül kell benyújtani a Bihar Megyei Tanács székhelyén, azaz 2021. december 6. és 12. között 16 óráig. Az írásbeli tesztre a megyeházán kerül sor 2022. január 6-án, csütörtökön 10 órától.

A részvételi feltételekről, a munkaköri leírásokról és a könyvészetről bővebb információk az intézmény honlapján találhatóak, a www.cjbihor.ro címen, a Közérdekű információk /Versenyvizsgák/ Versenyvizsgák kiírása menüpontnál.

Előző Ajánlatot nyújtottak be a volt poliklinika felújítására

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor