Contact

Tej-kifli program: Kiírták a közbeszerzési eljárást

Itthon > Uncategorized > Tej-kifli program: Kiírták a közbeszerzési eljárást

Október 5-én kiírták a közbeszerzési eljárást a „Gyümölcsök, tej-és tejtermékek, valamint a pékáruk szállítása és szétosztása a magán és állami oktatásban részt vevő elemisták és középiskolások számára, illetve a négy órás programmal működő magán és állami óvodákba járó kisgyermekeknek, két iskolai tanévre vonatkozóan ,  a 2021-2022 és 2022-2023 közötti időszakra”

A termékek beszerzésének becsült értéke 22.497.637,06 és 25.872.282,62 lej között mozog, az ajánlatok benyújtásának határideje pedig november 8., 15 óra.

A romániai iskolákra vonatkozó program keretében termékeket osztanak ki egy napi határérték meghatározásával diákokként/óvodásokként. A napi értékküszöb magába foglalja a termékek vásárlásának teljes árát, a szállítási, forgalmazási és esetenként, a tárolási költségeket. A keretmegállapodás  érvényességének teljes időtartama alatt igényelhető minimális és maximális mennyiségre, valamint a keretmegállapodás időtartama alatt odaítélhető egyetlen későbbi szerződés tárgyára vonatkozó becslések megtalálhatóak a beszerzés feltételeit tartalmazó dokumentáció mellékleteiben. Ezeket a termékekben részesülő kedvezményezettek, diákok, óvodások iskolai jelenlétének függvényében frissítik.

A Bihar Megyei Tanács 91 közigazgatási-területi egység (UAT) számára szervezi meg a közbeszerzési eljárásokat.

Előző Terepszemlét tartanak a leendő Multifunkcionális Kulturális Központ építési helyszínén

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor