Contact

Terepszemlét tartanak a leendő Multifunkcionális Kulturális Központ építési helyszínén

Itthon > Uncategorized > Terepszemlét tartanak a leendő Multifunkcionális Kulturális Központ építési helyszínén

Október 6-án, szerdán kerül sor a leendő nagyváradi Multifunkcionális Kulturális Központ építési helyszínének megtekintésére.  Mindenkit szeretettel várnak, akik érdeklődnek az október 1-jén kiírt tervpályázat iránt.

A látogatás 11.00 órakor kezdődik, a találkozó helyszíne a Területi Munkaügyi Felügyelőség székhelye mellett lesz, a  Făgărașului utca felőli oldalon.  A terepszemlén részt vesz Călin Gal, a Bihar Megyei Tanács alelnöke, a tervpályázat műszaki titkárságának tagjai, valamint a zsűri két tagja.

Mint ismeretes október 1-jén, pénteken vette kezdetét a nagyváradi Multifunkcionális Kulturális Központ építésére kiírt ötletpályázat. Ennek a projektnek a becsült értéke 15 millió euró. A verseny fődíja a tervezési szerződés értéke (S.F., DTAC, DTOE, Pth, DDE és műszaki támogatás), a nyertes pályázat általános becsült értékének legtöbb 3 százalékáig. A II. és a III. díj pedig 40 ezer lej, illetve 25 ezer lej.

A Bihar Megyei Tanács honlapján egy külön oldalt hoztak létre a tervpályázat számára, amely a következő linken érhető el: https://www.cjbihor.ro/centrucultural. Ezen az oldalon megtalálható az ötletpályázat dokumentációja és a szükséges iratok, a fotó- és videóanyagok, a verseny lefolyásának programja, valamint az elérhetőségek. Ez egy nemzetközi kiírású pályázat, a honlapon szereplő minden ezzel kapcsolatos dokumentum román és angol nyelven is megtalálható. A projektek benyújtásának határideje november 30., 17 óra.

Előző Kijelölték a Nagyvárad-Arad gyorsforgalmi út nyomvonalát

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor