Contact

Tendert írtak ki a diófási pszichiátriai kórház egyik épületének felújítására

Itthon > Uncategorized > Tendert írtak ki a diófási pszichiátriai kórház egyik épületének felújítására

A Bihar Megyei Tanács tendert írt ki a  Diófási Pszichiátriai Kórház azon épületének felújítására és energiahatékonyságának növelésére, amelyben a  foglalkozásterápia osztály működik.

Az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerben közzétett felhívás szerint a beruházás becsült  összértéke 1.546.622,00 lej áfa nélkül. Az ajánlatok benyújtásának határideje 2023. június 20., 15.00 óra.

A beruházás hozzájárul az energiafogyasztás csökkentéséhez, és ez az ingatlan rákerül a fenntartható épületek listájára.  Ennek érdekében  olyan összefüggő beavatkozások szükségesek, amelyek kivitelezése meg kell feleljen a műszaki és gazdasági szempontoknak.

A projekt finanszírozását európai uniós alapokból, a PNRR 5. szegmensének, amely a „Felújítási hullám”, B2.1.a elnevezésű művelet- Középületek energiahatékonyságának növelése- Helyhatóságok elnevezésű kiírás keretéből biztosítják.

Jelenleg folyamatban van még egy közbeszerzési eljárás öt épületrészt felújítására, amelyekben a diófási pszichiátriai kórház, valamint a diófási egészségügyi-szociális ellátóközpont működik. Két árajánlatot nyújtottak be, jelenleg ezek értékelése és elbírálása zajlik, ezt követően pedig kihirdetik a tender nyertesét.

A „Diófási Pszichiátriai Kórház épületei energetikai hatékonyságának növelése és rehabilitációja” elnevezésű projekt megvalósítására a PNRR 5. szegmense, amely az úgynevezett „Felújítási hullám” keretében kértek támogatást. Ez a program 2. prioritási tengelye, amely a „Középületek részleges vagy teljes energetikai felújítására” vonatkozik.

Előző Elkészültek az első hulladékgyűjtő udvarok a megyében

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor