Contact

Tendert írtak ki a nagyváradi repülőtér új termináljának kereskedelmi helyiségeire

Itthon > Uncategorized > Tendert írtak ki a nagyváradi repülőtér új termináljának kereskedelmi helyiségeire

A Nagyváradi Nemzetközi Repülőtér Önálló Ügyvitelű Vállalat tendereljárást hirdetett üzlethelyiségek bérbeadására, amelyekben bárt-bisztrót lehet működtetni, illetve vámmentes kiskereskedelmi tevékenység folytathatóak.  

A bárak – bisztrók működtetésére három helyiség áll rendelkezésre, amelyek alapterülete, 68 négyzetméter, amelyhez hozzáadódik a 3 négyzetméteres raktárterület, valamint 97 négyzetméter és 64 négyzetméter.  A vámmentesen termékeket forgalmazó üzletek esetében négy helyiség vehető bérbe, amelyek alapterülete 79, 5 négyzetméter, 69 négyzetméter, 37,5 négyzetméter és 38,5 négyzetméter.

Az ajánlatokat 2024. május 7-e 15 óráig lehet benyújtani a repülőtér székhelyén (Aradi út, 80. szám, Nagyvárad).

Az ajánlatok nyilvános felbontására 2024. május 8-án kerül sor a nagyváradi repülőtér székhelyén, 9 órakor a bár-bisztró típusú közélelmezési tevékenységekre használandó helyiségek esetében, illetve 13 órakor a vámmentes kiskereskedelemi tevékenységekre szánt üzletek esetében.

Ez a versenytárgyalás lehetőséget kínál a cégeknek, hogy fejlesszék vállalkozásukat egy élénkülő üzleti környezetben. A LOT lengyel légitársaság és a HiSky által indítandó új repülőjáratok még több   helyi és külföldi utast jelentenek, így folyamatos lesz ezen üzletek forgalma.

A licitáción való részvétel feltételei és az odaítélési eljárásra vonatkozó dokumentumok megtekinthetőek a repülőtér honlapján (https://www.aeroportoradea.ro/ro/ ), a Közérdekű információk/Licitációk menüpontnál.

Előző Több ezer hívő vett részt a „Fényt a fényből” elnevezésű húsvéti koncerteken

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor