Contact

Tendert írtak ki hídfelújításra

Itthon > Uncategorized > Tendert írtak ki hídfelújításra

A Bihar Megyei Tanács szeptember 27-én közbeszerzési eljárást indított el a Madarász községben lévő Oláhhomorog településen áthaladó 979A jelzésű megyei úton és a 79. számú országúton lévő gyűjtőcsatorna felett átívelő híd javítási munkálataira.

A tervek szerint felújítják a Körös gyűjtőcsatornája fellett húzódó vasbeton hidat a 797A jelzésű úton, amely mintegy 500 méterre van az Oláhhomorog és a 79. számú országút közötti kereszteződésétől a település irányába. A 797A jelzésű megyei út Mezőbikács-Jánosda-Oláhhomorog közötti szakasza IV-es műszaki besorolású út, és szerepel Bihar megye közvagyonának nyilvántartásában.

A főjavítási tervekben a következők szerepelnek:

– a kanyarok kialakítása az alaprajzon és a térben – ahol ez szükséges és lehetséges;

-jobb látási viszonyok biztosítása;

– a 797A jelzésű megyei út és a szomszédos ingatlanok vízelvezetésének és árvízvédelmének biztosítása, valamint a közúti infrastruktúra korszerűsítése a biztonságos közlekedés érdekében.

A híd a gyűjtőcsatorna felett található, megjegyzendő, hogy az átkelő közelében lévő megyei úton dupla kanyar található: a baloldali rész a jobb partra kanyarodik a jobboldali pedig a bal partra.

Az ajánlatokat 2022. október 20-ig lehet benyújtani. A munkálatok becsült értéke 1.251.491,22 és1.312.891,22 lej között van áfa nélkül.

Előző Felújítják a Gyermek- és Társadalomvédelmi Főigazgatóság három épületét

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor