Contact

Tendert írtak ki két új közúti átjáró építésére

Itthon > Uncategorized > Tendert írtak ki két új közúti átjáró építésére

A Bihar Megyei Tanács január 17-én közbeszerzési eljárást indított két új közúti átjáró tervezésére és építésére, amelyek csökkentik a forgalmi dugókat Nagyváradon és az 1. számú országút Fugyivásárhely kijárati szakaszán.

A pályázati szerint két tétel esetében írtak ki tendert.  Az első szelvény a Fugyivásárhely Kolozsvár felőli kijáratánál létesítendő felüljáró kivitelezésére vonatkozik, amelynek hossza 402 méter lesz. Az átjáró a Fugyi felé vezető út, a leendő fugyivásárhelyi körgyűrű és az 1. számú országút kereszteződésénél levő jelenlegi körforgalom felett fog húzódni. A tervezési munkálatokra három hónapót szántak, a kivitelezésre pedig 10 hónapot.

A második szelvény pedig egy nagyváradi aluljáró kivitelezésére vonatkozik az Oneștilor és Tudor Vladimirescu (Körös) utcák kereszteződésénél, amelynek hossza 191 méter lenne. A tervezésre két hónap, az engedélyek beszerzésére egy hónap, a kivitelezésre pedig 12 hónap áll rendelkezésre.

A két közúti átjáró becsült összértéke 86,3 és 95 millió lej között van. Az ajánlatok benyújtásának határideje 2024. február 29., 15 óra.

A projektet európai uniós alapokból finanszírozzák, a 2021-2027 közötti Északnyugati Regionális Program keretében. A közeljövőben kerül sor a finanszírozási szerződés aláírására.

Előző Folytatódik a nagyváradi metropolisz-körgyűrű építése

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor