Contact

Tendert szerveznek a  népzenei előadásokra vonatkozó szolgáltatások beszerzésére

Itthon > Uncategorized > Tendert szerveznek a  népzenei előadásokra vonatkozó szolgáltatások beszerzésére

A Bihar Megyei Tanács alárendeltségébe tartozó Bihar Megyei Kulturális Központ a népzenei események megszervezésére vonatkozó szolgáltatások beszerzését tervezi a 2022-es évre.

Ezek a szolgáltatások a bihari autentikus hagyományok megőrzését és népszerűsítését biztosítják a népzene, a népi játékok, a népviselet, a népszokások és hagyományok tekintetében. Ennek érdekében folklórelőadásokat és egyéb népzenei eseményeket fognak szervezni.

Mivel ez egy országos szintű zászlósprojekt, a kulturális intézmény a szolgáltatások közbeszerzési eljárásának megkezdése előtt nyilvánosságra hozza az ezzel kapcsolatos dokumentációt, a szolgáltatásra vonatkozó feltételeket és a kiírás mellékleteit (szolgáltatási szerződés, tevékenységi összefoglaló és átadási jegyzőkönyv).

Azok a személyek, akik a dokumentációval kapcsolatban szeretnének javaslatokat tenni, megtehetik ezt a 2022.04.01.-2022.01.11. közötti időszakban, az utolsó napon 12 óráig. A véleményeket centruldeculturabihor@gmail.com.  email címre kell elküldeni.

A dokumentumokat a Bihar Megyei Kulturális Központ honlapján lehet elolvasni, a linken.

Előző Európai uniós alapokból finanszírozzák a diófási kórház felújítását

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor