Contact

Tizenegy ajánlat érkezett a Nagyváradi Metropolisz Övezetben létesítendő körgyűrűk építésére

Itthon > Uncategorized > Tizenegy ajánlat érkezett a Nagyváradi Metropolisz Övezetben létesítendő körgyűrűk építésére

Április 27-ig lehetett árajánlatokat tenni a Nagyváradi Metropolisz Övezetben létesítendő körgyűrűk kivitelezésére.

„A Nagyváradi Metropolisz Övezetben lévő megyei úthálózat bővítése” elnevezésű projekt  tartalmazza a fugyivásárhelyi (5,8 kilométer hosszúságú), a nagyürögdi (8,4 kilométeres) és a biharszentandrási (5 kilométer hosszú) körgyűrűk építését, valamint a 767E jelzésű megyei út, Fugyivásárhely és Kiskopács közötti 12,7 kilométeres szakasz felújítását.

A munkálatokat két részre bontották: 1. szakasz – Fugyivásárhely körgyűrűjének megvalósítása és a 767E jelzésű megyei út Fugyivásárhely – Kiskopács közötti szakasz felújítása, valamint a 2. szakasz, amely a nagyürögdi és a biharszentandrási körgyűrűk kivitelezésére vonatkozik.

Az Elektronikus Közbeszerzési rendszerben közzétett felhívásra, a két szakaszban megvalósuló munkálatokra összesen tizenegy ajánlat érkezett a következőktől:

1 rész: (1) a kolozsvári ANTREPRIZA DE REPARATII SI LUCRARI ARL elnevezésű cég, (2) a PORR CONSTRUCT, (3) a DRUM ASFALT (fővállalkozó)  és a PRECON TRANSILVANIA cégekből álló konzorcium, (4) a DUMEXIM (fővállalkozó) és  a HYDROSTROY AD cégekből álló társulás, (5) az ASFAMIXT (fővállalkozó) az OBRAS PUBLICAS Y REGADIOS, az OPR ASFALT és a  DACIA FABER Kft.-ből álló konzorcium, valamint (6) a CONSTRUCTII ERBASU (fővállalkozó), a PROCONS GROUP, a DRUMURI ORASENESTI Rt. és a VÁHOSTAV – SK cégekből álló társulás.

  • 2 rész: (1) a kolozsvári ANTREPRIZA DE REPARATII SI LUCRARI ARL cég, (2) a  PORR CONSTRUCT, (3) a PRECON TRANSILVANIA (fővállalkozó) és a DRUM ASFALT cégek társulása, (4) az OPR ASFALT (fővállalkozó) és az  ASFAMIXT cégekből álló konzorcium, (5) a DUMEXIM (fővállalkozó) és a  HYDROSTROY AD cégek alkotta társulás.

„A műszaki tervek már elkészültek, így a munkálatok odaítélését követően azonnal elkezdődhetnek a kivitelezési munkálatok. Azt tervezzük, hogy ősszel hozzá lehet fogni az építésnek.  Előny származik abból, hogy a munkálatokat a Regionális Operatív Program forrásaiból finanszírozzák, ugyanis ez esetben nem sürget az idő, mint például a belényesi vagy az élesdi körgyűrű esetében. Azt remélem, hogy 2023 végén vagy 2024 tavaszán már át lehet adni ezeket a beruházásokat”, közölte Ilie Bolojan, a Bihar Megyei Tanács elnöke.

A projekt becsült értéke 213.187.447,02 lej. A finanszírozás vissza nem térítendő külső forrásokból történik, a Regionális Operatív Programon keresztül. Az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerben közzétett hirdetmény szerint a kivitelezés határideje 18 hónap.

Előző Jól haladnak a megyei iparipark-hálózat létesítésének munkálatai

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor