Contact

Új program szerint fog működni a helyi termelői vásár

Itthon > Uncategorized > Új program szerint fog működni a helyi termelői vásár

E héttől kezdődően módosul a Bihari Termékek Vásárának órarendje, amelyet a nagyváradi Szent László téren (Piața Unirii) tartanak meg július 15-e óta. A vásár megszervezését a Bihar Megyei Tanács, a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal és az Érmelléki Gazdák Egyesülete kezdeményezte.

A nagyváradi Szent László téren tartandó vásár november 4-től, szombattól, az eddigiektől eltérően nem 8 és 13 óra között tart nyitva, hanem 9 és 14 óra várja a vásárlókat.

A váradszőllősi (Nufărul) parkban, a McDonald’s gyorsétterem melletti vásár programja nem változik. Minden szerdán 14-18 óra között várják a vásárlókat.

A piac lehetőséget nyújt a Bihar megyei őstermelők számára, hogy megismertessék és értékesíthessék termékeiket. A vásáron a minőségi termékek széles választékával várják a vásárlókat, érdeklődőket, mint például gyümölcsökkel, zöldségekkel, sajtokkal, húskészítményekkel, szörpökkel, mézzel és méhészeti termékekkel stb. Az első őstermelői vásárt július 15-én tartották meg Nagyvárad központjában.

A helyi termékek vásárát annak az együttműködési megállapodásnak a keretében szervezik meg, amelyet a Bihar Megyei Tanács, az Érmelléki Gazdák Egyesülete, a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal, a Nagyvárad és Környéke Turizmusát Népszerűsítő Egyesület (APTOR), valamint a Bihar Megyei Fenntartható Fejlesztési Ügynökség (ADD) kötött egymással. A belényesi és a margittai önkormányzat is részt vesz a projektben, ugyanis mindkét településen szerveznek majd termelői vásárokat.

Előző Elkészült Bihar megye leglátványosabb útszakasza

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor