Contact

Új szabályozások szerint történik a belépés a Bihar Megyei Tanács épületébe és az alárendelt intézményekbe

Itthon > Uncategorized > Új szabályozások szerint történik a belépés a Bihar Megyei Tanács épületébe és az alárendelt intézményekbe

Október 25-től egészen november 24-ig a Bihar Megyei Tanács épületébe és az alárendelt intézményekbe való belépés az 1013/2021.10.22. számú kormányhatározat, valamint az Országos Vészhelyzeti Bizottság 91. számú határozata alapján történik.

A közintézményekbe való belépés csak az oltottságot vagy a betegségből való felgyógyulást tanúsító zöldigazolvánnyal, vagy a SARS-CoV-2 vírusfertőzésre vonatkozó negatív RT-PCR teszteredménnyel történhet, amely nem lehet régebbi 72 óránál, vagy a SARS-CoV-2 vírusfertőzés kimutatására vonatkozó antigén gyorsteszt negatív eredménye alapján, amely nem lehet régebbi 48 óránál, illetve valamennyi egészségvédelmi intézkedés szigorú betartásával.    

            A magán–és jogi személyek a Bihar Megyei Tanácshoz címzett dokumentációt/beadványt/kérvényt elektronikus formában nyújthatják be, emailen keresztül a registratura@cjbihor.ro. címre.

A közigazgatási hatóságok által kibocsátott dokumentumok a veszélyhelyet időtartamára és ennek megszűnése után még 90 napig nem vesztik el érvényességüket. 

Előző Megtisztítják a megyei utak mentén lévő területeket

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor