Szeptember 25-től új menedzsere van a Papfalvai Szociális Egészségügyi Intézetnek.

A tisztséget Mariana Rotaru tölti be, aki ezt megelőzően a Bihar megyei Gyermek- és Társadalomvédelmi Főigazgatóság keretében működő Cséhteleki Sérült Felnőttek Utógondozó és Fejlesztő Központjának vezetője volt. A Papfalvai Szociális Egészségügyi Intézetet eddig dr. Kékedi Judit vezette.

Mariana Rotaru a következő időszakban elemezni fogja az intézet tevékenységét, és intézkedéseket foganatosít majd a hatékonyság növelésére, az ápoltak érdekében. Jelenleg a papfalvai intézetben 79 különböző korú és állapotú személyt látnak el.

A Papfalvai Szociális Egészségügyi Intézet egy jogi személyiséggel rendelkező megyei érdekeltségű központ, amely a Bihar Megyei Tanács alárendeltségébe tartozik. Az intézmény által nyújtott szolgáltatások kedvezményezettjei közepes vagy súlyos besorolású krónikus betegségben szenvedő személyek, akik ellátása állandó vagy ideiglenes felügyeletet, gondozást, segítséget, kezelést igényel, valamint, akiknek gazdasági, fizikális, mentális vagy szociális jellegű okok miatt nincs lehetőségük biztosítani társadalmi szükségleteiket, és hogy fejlesszék saját képességeiket és készségeiket a társadalmi integráció megvalósításának és egy megfelelő életszínvonal elérésének érdekében.

A Papfalvai Szociális Egészségügyi Intézetbe történő beutalás, az egészségügyi intézmények ajánlására, illetve a magán vagy jogi személyek igénylésére történik, az illető személy egészségügyi-szociális helyzetére vonatkozó szempontok alapján. Ennek a dokumentumnak a tartalmát az Egészség- és Családügyi Minisztérium, valamint a Munkaügyi és Társadalmi Szolidaritás Minisztériuma közös rendelkezés alapján hagyja jóvá.

Előző Megvizsgálják a leendő metropolisz-körgyűrű nyomvonalváltozatait

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor
Schimbă dimensiune caractere
Contrast