Contact

Öt ajánlat érkezett két vércsorogi gyaloghíd újjáépítésére

Itthon > Uncategorized > Öt ajánlat érkezett két vércsorogi gyaloghíd újjáépítésére

Január 10-ig lehetett ajánlatokat benyújtani arra a közbeszerzési tenderre, amely a következő beruházás elvégzésére vonatkozik: „Gyaloghidak újjáépítése a 767. számú megyei úton Vércsorog községben, Bihar megye”.

Öt  cég és konzorcium jelezte részvételi szándékát a közbeszerzésen: (1) Dumexim, (2) Capitalist Prodcom, (3) Drumuri Bihor, (4) a Repcon & Telecerna cégek alkotta konzorcium, valamint a  (5) ZSN Cardinal & Lescaci Com cégek alkotta konzorcium.

A két gyaloghíd Vércsorog településen található, a 27+565-ös kilométernél és a 27+700-as kilométernél a 767. számú megyei úton. Ezek hossza 14, illetve 12,8 méter lesz.

Újjáépítik a földcsuszamlások által megrongált jelenlegi két gyaloghidat. Az új építmények melletti területen rendbe teszik és védelmi övezetet biztosítanak a völgymedernek. Mindkét létesítmény esetében 16 méter, illetve 14 méter hosszúságú rugalmas fémkorlátokat helyeznek el.

A munkálatok becsült nettó értéke 901.138,72 lej. A projekt finanszírozása a Bihar Megyei Tanács költségvetéséből történik. A tendereljárás feladatkiírása szerint a beruházás kivitelezésének maximális határideje, a munkálatok elkezdésére vonatkozó rendelkezés kiadásától számított hat hónap.

Előző Hóeltakarítás a megyei utakon

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor