Contact

Újraindul a forgalom a biharhosszúaszói és bélfenyéri hidakon

Itthon > Uncategorized > Újraindul a forgalom a biharhosszúaszói és bélfenyéri hidakon

November 25-től kezdődően megnyitották a forgalom előtt a 972-es jelzésű megyei utón lévő két felújított hidat Biharhosszúaszón és Bélfenyéren.

Biharhosszúaszón a polgármesteri hivatal épületének közelében (792A jelzésű megyei úton a 48+839 kilométernél) lévő hídon generáljavításokat végeztek. Az átkelő hossza 30,5 méter, szélessége 11,8 méter, ebből 7,8 métert tesz ki az út, 4 métert pedig a járda.

Bélfenyér Váradles felőli bejárata előtti (a 39+147-es kilométernél) hidat lebontották majd újjáépítették. A híd 17,5 méter hosszú és 11,8 méter széles. 

A két híd rekonstrukciójának összértéke bruttó 6,53 millió lej. A kivitelezési munkálatokat a Dumexim Kft., Tisoti Exim Kft., Industrial Construct Ardeal Kft, alkotta konzorcium végezte el.

A munkálatok időszaka alatt Biharhosszúaszón és Bélfenyéren egy alternatív útvonalra terelték a forgalmat, ahol három ideiglenes átkelőt alakítottak ki, mivel a közlekedés menetirányonként csak egy sávra szűkült korlátozásokat vezettek be.

A munkálatok a „Főjavítások és hidak újjáépítése a 792A jelzésű megyei út- Váradles – Aradi megyehatár között” elnevezésű beruházás részét képezték, amely hat híd főjavítását/újjáépítését foglalja magába.

Előző Használatba adták a hidat Csarnóházán

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor