Contact

Zajlanak a révi menedékház helyreállításának munkálatai

Itthon > Uncategorized > Zajlanak a révi menedékház helyreállításának munkálatai

Az ütemtervnek megfelelően haladnak a révi menedékház helyreállítási munkálataival. A Bihar Megyei Tanács azon munkatársai, akik részt vesznek a projekt irányításában április 12-én a helyszínen tekintették meg a munkálatokat.

Eddig befejezték a szerkezeti elemek, tartófalak megerősítését, illetve infrastrukturális munkálatokat végeztek, betonoztak, hőszigeteltek és ácsoltak az emelettel rendelkező épülettömbnél.

A kivitelezők gipszkarton lapokkal alakították ki az álmennyezet szerkezetét, faszerkezetet helyeztek el a két épülettest teraszainál, és háromrétegű faanyagból készítették el a kültéri asztalosmunkákat.

A faanyagokat tűzgátló oldattal itatatták át, hogy védelmet biztosítson a tűz ellen és tűz esetén minél jobban akadályozza a lángok terjedését. A közeljövőben helyezik el a fából készült díszítő elemeket.

Mint ismeretes a munkálatokat az AD WEST CONSTRUCT Kft.-ből  és SC CLASX DESIGN Kft. – ből álló konzorcium végzi, a szerződés értéke 2.692.726.35 lej. A munkálatok elkezdésére vonatkozó rendelkezést 2021. február 22-én bocsátották ki, a megvalósítási időszak 21 hónap.

A „Révi menedékház rekonstrukciója a révi Természetfigyelő és Promóciós Központ létrehozása” beruházás, „A természet megőrzése, védelme és népszerűsítése a román-magyar határ mindkét oldalán -PRONATURE” elnevezésű ROHU 126 Románia-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében valósul meg. Ezt a 2014-2020 közötti időszakra vonatkozó Interreg VA Románia-Magyarország Program forrásaiból finanszírozzák.

Előző Nemzetközi iskolai kampusz épül Nagyváradon

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor