Contact

Zajlanak a Tudományos és Technológiai Park építési munkálatai

Itthon > Uncategorized > Zajlanak a Tudományos és Technológiai Park építési munkálatai

A Nagyváradon építendő Tudományos és Technológiai Park kivitelezési munkálatai az ütemterv szerin haladnak.  Végeztek az alapozási munkálatokkal, jelenleg az épület kivitelezésén dolgoznak, elhelyezik az előregyártott elemeket, az oszlopokat , a gerendákat, kialakítják a padlózatot és a lépcsőházat.  

A kivitelező szerint a következő hetekben befejezik az előregyártott elemek és a merevítőrendszerek elhelyezését, elkészítik a fémszerkezeteket és a tetőzetet.

A Tudományos és Technológiai Park technológia átadási szolgáltatások fog nyújtani a cégeknek, a következő területeken: öko-technológiák és fejlett anyagok, információs és kommunikációs technológiák, világűr és biztonság, egészségügy, biokémia, energia, környezet és klímaváltozások.

A beruházás tartalmazza a földszinttel és két emelettel (F+2E) rendelkező, 5.417,78 négyzetméteres alapterületű épület megépítését és felszerelését bútorokkal és a tervezett laboratóriumok kutatóberendezésekkel való ellátását, egy 63 férőhelyes parkoló kialakítását, valamint egy kerékpártároló elhelyezését. A laboratóriumokat kutatási célokra, prototípusok fejlesztésére, a mesterséges intelligencia tanulmányozására fogják használni, valamint úgynevezett Open Lab és Makers Eco-System típusú laboratóriumok is lesznek. Az első emeleten egy 300 férőhelyes konferenciatermek alakítanak ki.

Mint ismeretes a munkálatokat a CONSTRUCȚII ERBAȘU Rt (fővállalkozó). és az ABED NEGO COM cégek alkotta konzorcium végzi. A beruházás összértéke. 39.768.307,19 lej áfával együtt.

Előző Hamarosan befejeződik a révi menedékház felújítása

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor