Contact

Kiírták a szállodaépítésre szánt terület koncesszióba adására vonatkozó tendert

Itthon > Uncategorized > Kiírták a szállodaépítésre szánt terület koncesszióba adására vonatkozó tendert

A Bihar Megyei Tanács október 20-án közzétette egy nagyváradi telek használatba adására vonatkozó tendert. A területen egy szállodát fognak építeni.

A 3.981 négyzetméteres telek a Bihar Megyei Tanács tulajdonában van. A helyszín egy központi övezetben található, a Körösvidéki Múzeum és a leendő Multifunkcionális Kulturális Központ szomszédságában. Ez utóbbiban kulturális és szabadidős tevékenységeket fognak szervezni.  

A beruházási terv szerint épületeket fognak létesíteni –amelyek az összterület legtöbb 85 százalékát foglalhatják el- valamint parkolóhelyeket és zöldövezetet alakítanak ki. Meghatároztak, hogy a hotel három csillagos legyen és legalább 120 szobával kell rendelkeznie.

A tenderen való részvétel minimális feltételei a cégek számára: (1) a beruházandó összeg legalább 1.500 euró/négyzetméter legyen, (2) a koncessziós díj legalább 29.460 euró/év (7,4 euró/négyzetméter/év) legyen, valamint (3) a telek legfeljebb 85 százalékát foglalhatják el fedett épületek és betonplatformok.

A Bihar Megyei Tanács javaslata szerint az építési engedély megszerzésétől számított legtöbb két éven belül kell befejezni a beruházás kivitelezését.

Az érdeklődők 2022. 11.21. 15 óráig nyújthatnak be ajánlatokat, amelyek felbontására 2022.11.22. 13 órakor kerül sor az intézmény székhelyén, az ajánlattevők és az ajánlatokat elbíráló bizottság tagjainak jelenlétében. 

A tenderrel kapcsolatos minden tudnivaló elolvasható a Bihar Megyei Tanács honlapján létrehozott oldalon a következő linken: https://www.cjbihor.ro/informatii-publice/structura-de-primire-turistica-hotel/.

Előző Tevékenységi beszámolót tartott a megyei tanács vezetősége

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor