Contact

Mozgó ételárusító járművek bérbeadása a váradi húsvéti vásárra

Itthon > Uncategorized > Mozgó ételárusító járművek bérbeadása a váradi húsvéti vásárra

A Bihar Megyei Tanács alárendeltségébe tartozó Bihar Megyei Hosszú Távú Fejlesztési Ügynökség meghirdette a hagyományos élelmiszeripari termékek népszerűsítése érdekében beszerzett úgynevezett „food truck” típusú, azaz utcai ételárusításra alkalmas négy jármű bérbeadására vonatkozó tendert.  A járműveket ezúttal a nagyváradi húsvéti vásárom lehet majd használni, amelyre április 7. és április 17. kerül sor a nagyváradi várban.

A mozgó étel- és termékárusító járművek közül kettőt, feldolgozott húsipari termékek és sajtok értékesítésére lehet használni , egyet a péksütemények és pékáruk eladására, és egyet pedig konzervek, valamint a szeszes és alkoholmentes italok (pálinka,  helyi borok, kézműves sör stb.) árusítására.   

Azok a Bihar megyei cégek vehetnek részt a járművek bérbeadására szervezendő eljáráson, amelyek helyi termelői igazolvánnyal rendelkeznek.  A részvételi szándékot március 26-ig kell jelezni, az érdeklődők kérése esetén megtekinthetőek a bérbe adandó járművek.

A kereskedőknek a rendezvény minden napján szigorúan be kell tartaniuk a szervezővel egyeztetett vásári programot és a nyitvatartási időt, valamint biztosítaniuk kell, hogy a vásár teljes időtartama alatt elegendő mennyiségű termékkel rendelkeznek.

A kereskedők kötelezettségei között szerepel:

  • rendelkeznie kell az összes forgalmazott termék származási igazolásával és a minőségi tanúsítvánnyal;
  • a termékek árlistájának jól látható helyen történő kifüggesztése, amelyek nem módosíthatóak a vásár ideje alatt, és a termékek rendezett kihelyezése.

Az ételárusító járművek kereskedelmi célú használatára vonatkozó bérleti díja a vásár időtartama alatt a következő:

  • 150 lej/kereskedő/food truck/nap + áfa
  • 5000 lej / kereskedő/food truck típusú járműre vonatkozó garancia, amely a kereskedőáltal a tulajdonos terhére okozott esetleges károkért (rongálás, vagy ha a bérbevevő nem jelenik meg a rendezvényen, stb.) fizetendő
  • 400 lej + áfa az üzembe helyezési díjszabás. Ezt az ételkocsi működésbe helyezéséért és a közművesítési szolgáltatásokért kell fizetni.A villamosenergia-fogyasztást minden helyszínen külön mérik és a rendezvény végén a mérőórák leolvasása után kell kiegyenlíteni.
  • A villamosenergia-fogyasztás megállapítása a tulajdonos/szervező által biztosított mérőórák alapján történik. 
  • A jármű, illetve a helyszín átvételének és átadásának napján (  vagyis április 6-án és április 18-án) nem számítanak fel díjat.

Abban az esetben ha egynél több ajánlat érkezik ugyanarra a helyszínre, akkor licitációra kerül sor, amelyet a Bihar Megyei Hosszú Távú Fejlesztési Ügynökség fog szervezni 2023. március 27-én, 11 órakor. A licitáció a versenytárgyalásra vonatkozó szabályzat alapján történik. Tehát az lesz a nyertes, aki a legmagasabb árat kínálja és a forgalmazandó termékek és a rendezettség tekintetében megfelel a tulajdonos/szervező elvárásainak.

A szabályzat részletei és a feliratkozáshoz szükséges dokumentumok a Bihar Megyei Tanács honlapján itt találhatóak.

Előző „Fényt a fényből”: Húsvéti koncertek Bihar megyében

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor