Contact

50 de standuri pentru producătorii locali din Bihor

Acasă > Societate civilă > 50 de standuri pentru producătorii locali din Bihor

Consiliul Județean Bihor achiziționează, prin Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Bihor, 50 de standuri pentru comercializarea produselor tradiționale. Acestea vor fi folosite de către producătorii locali în cadrul pieței volante „Târgul Produselor Bihorene” în Municipiile Oradea, Beiuș și Marghita.

Standurile sunt realizate din lemn de molid și acoperite cu o prelată compactă. Dimensiunea mesei de vânzare este de 100×200 cm. Lungimea acoperișului este de 266 cm, iar lățimea (când este taraba este deschisă), de 220 cm. Standurile vor fi protejate împotriva dăunătorilor lemnului și a condițiilor meteorologice nefavorabile.

Contractul pentru livrarea standurilor s-a semnat cu LESARSTVO ŽAŽE d.o.o., o firmă din Slovenia. Valoarea contractului este de 160.250 lei/ 50 bucăți, adică 3.205 lei/ bucată. Termenul de livare al produselor este de cel mult 2 luni începând de astăzi, 14 iulie.

Vă reamintim că în această sâmbătă are loc prima ediție a „Târgului Produselor Bihorene”, o piață volantă care aduce în Piața Unirii din Oradea producătorii locali din tot județul.

Orădenii sunt așteptați sâmbătă în centrul orașului, între orele 08:00 – 13:00, unde vor găsi o gamă variată de produse de calitate: legume din Borș și Biharia, fructe din Diosig, Săcuieni, Roșia și din dealurile Oradiei, produse din carne din Beiuș, brânzeturi din Cubulcut, miere din Șișterea, Diosig și zona Podgoria, turtă dulce din Valea lui Mihai, siropuri și gemuri din Beiuș și Oșorhei, produse de lavandă din Calea Mare și Miheleu și flori din Satu Nou și Borș.

„Târgul Produselor Bihorene” va avea loc în fiecare sâmbătă, cu excepția zilelor în care Piața Unirii va găzdui evenimente. Astfel de piețe volante vor fi organizate și în Municipiile Beiuș și Marghita.

Târgul este un proiect realizat printr-un parteneriat încheiat între Consiliul Județean Bihor, Asociația Agricultorilor din Valea Ierului, Primăria Municipiului Oradea, Asociația Pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (APTOR), Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Bihor (ADD) și Primăriile Municipiilor Beiuș și Marghita.

Producătorii locali interesați de participarea în cadrul târgurilor pot contacta Asociația Agricultorilor din Valea Ierului, la adresa de email: targbihor@gmail.com.

Anterior S-a semnat contractul de finanțare pentru Muntele Șes

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor