Contact

A fost desemnat câștigătorul licitației pentru Parcul Științific și Tehnologic

Acasă > Licitatii > A fost desemnat câștigătorul licitației pentru Parcul Științific și Tehnologic

Oferta depusă de asocierea formată din firmele S.C. CONSTRUCȚII ERBAȘU S.A. și S.C. ABED NEGO COM a fost declarată câștigătoare pentru proiectarea și execuția lucrărilor la Parcul Științific și Tehnologic Bihor.

Valoarea ofertei este de 18.440.830,13 lei, fără TVA, contractul realizându-se în două etape. În prima etapă, într-un termen de șase luni, va fi elaborat proiectul tehnic, iar cea de-a doua etapă este dedicată lucrărilor efective. Construcția va fi finalizată într-un termen de 18 luni.

Obiectivul general al investiției „Înființare Parc Științific și Tehnologic Bihor” str.Ceyrat, nr.4, Oradea este crearea unei infrastructuri de inovare și transfer tehnologic în județul Bihor în scopul sprijinirii dezvoltării economice.

Prin acest proiect se propune înființarea unui parc științific și tehnologic cu regim de înălțime P+2E și o suprafață desfășurată de 5.417,78 mp, dotarea acesteia cu mobilier și echipamente de cercetare specifice laboratoarelor propuse, amenajarea unei parcări de 63 de locuri de parcare autoturisme, dintre care 2 destinate persoanelor cu handicap locomotor și instalarea unui rastel de biciclete.

Parcul Stiințific și Tehnologic Bihor reprezintă o zonă în cadrul căreia se desfășoară activități de învățământ, de cercetare, de transfer tehnologic al rezultatelor cercetării și valorificarea acestora prin activități economice. Înființarea Parcului Științific și Tehnologic se face în scopul utilizării rezultatelor activității de cercetare și aplicării tehnologiilor avansate în economie și în scopul creșterii participării instituțiilor de învățământ superior acreditate și a unităților de cercetare-dezvoltare la procesul de dezvoltare economico-socială prin știință și tehnologie.

Anterior A fost lansată procedura de licitație pentru Centura Aleșd

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor