Contact

A fost desemnat constructorul pentru platformele de deșeuri din județ

Acasă > Mediu > A fost desemnat constructorul pentru platformele de deșeuri din județ

A fost desemnat câștigătorul licitației pentru construirea celor patru puncte de colectare a deșeurilor din Municipiul Beiuș, Salonta, Marghita și orașul Aleșd.  

Astfel, lucrările vor fi executate de asocierea de firme: SC DA VINCI CONSTRUCT & PROIECT SRL LIDER DE ASOCIERE – SC ANTREPRIZĂ CONSTRUCȚII EDILITARE SRL. Valoarea totală a ofertei câștigătoare este 4.661.514,73 lei, fără TVA, iar termenul de constestații este 24.12.2021.

Termenul maxim de execuție a fost stabilit la 120 de zile calendaristice de la emiterea ordinului de începere a lucărilor.

Vă reamintim că procedura de licitație pentru „Achiziţionarea lucrărilor de amenajare a patru puncte de colectare deşeuri situate în Municipiul Beiuş, Salonta, Marghita şi Oraşul Aleşd” a demarat în 31 august.

8 firme și asocieri de firme au depus oferte pentru unul sau mai multe centre: CARIER (lotul 3), DRUMURI BIHOR (loturile 1, 2, 3, 4), DUMEXIM (loturile 1, 2, 3, 4), Asociere SPEED TRANS ALPIN și SIM RAM (loturile 1 și 2) și Asociere DA VINCI CONSTRUCT & PROIECT, ANTREPRIZA CONSTRUCȚII EDILITARE. Ultimul ofertant a depus în total patru oferte separate pentru fiecare centru de colectare separată a deșeurilor.

Consiliul Județean Bihor va realiza cele patru platforme și le va dota corespunzător. Primăriile vor asigura condițiile necesare exploatării acestor centre de colectare separată a deșeurilor și vor crea regulamentul prin care acestea vor putea deservi și alte unități administrativ-teritoriale. Fiecare cetățean va putea depozita, cu titlu gratuit, pe o perioadă de minim 3 ani, toate acele categorii de deșeuri care nu sunt ridicate de către operatorul de salubritate.

Anterior Campusul școlar pentru învățământ special | Stadiul fizic al lucrărilor: 56%

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor