A fost lansată licitația pentru asistență tehnică la lucrările de la fosta Policlinică Mare

Acasă > Licitatii > A fost lansată licitația pentru asistență tehnică la lucrările de la fosta Policlinică Mare

Procedura de licitație pentru asistența tehnică pe parcursul lucrărilor de construcții (supervizare și dirigenție de șantier) la fosta Policlinică Mare din Municipiul Oradea a fost lansată vineri, 28 ianuarie.

Conform anunțului publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), valoarea estimată a serviciilor este de 435.920,76 lei, fără TVA. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 16 februarie 2022, ora 15:00.

Clădirea se găsește în prezent într-o stare avansată de degradare, care nu permite utilizarea acesteia. Lucrările de conservare efectuate în ultimii ani de către Consiliul Județean Bihor au dus la evitarea unor posibile accidente provocate de desprinderea de tencuielii de pe fațade.

Se vor face lucrări pentru creșterea eficienței energetice a clădirii, reabilitarea și transformarea acesteia în sediu al Consiliului Județean Bihor, care poate găzdui întregul personal al instituției. Constructorii vor efectua lucrări de consolidare locală, recompartimentări și finisaje interioare, intervenții la șarpanta exterioară, la fațade, vor fi refăcute instalațiile electrice, sanitare și termice, precum și cele de securitate la incendiu. De asemenea, vor fi realizate amenajări exterioare și vor fi extinse anumite spații prin mansardare.

Anterior Încep lucrările la platformele de colectare a deșeurilor din județ

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor