Contact

A fost lansată licitația pentru execuția centurilor Oșorhei, Nojorid și Sântandrei

Acasă > Infrastructură > A fost lansată licitația pentru execuția centurilor Oșorhei, Nojorid și Sântandrei

Vineri, 5 martie, a fost lansată licitația pentru execuția lucrărilor la centurile din Zona Metropolitană Oradea (ZMO), respectiv centurile Oșorhei, Nojorid și Sântandrei și reparații la drumul județean Oșorhei-Copăcel.

Termenul de depunere a ofertelor este 18 aprilie 2022, ora 15:00, iar valoarea estimată a proiectului este 213.187.447.02 lei. Finanțarea va fi asigurată din fonduri externe nerambursabile, prin Programul Operațional Regional. Termenul de execuție, potrivit anunțului postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, este de 18 luni.

Vă reamintim că proiectul „Creșterea accesibilității pe drumurile județene în Zona Metropolitană Oradea” prevede reabilitarea DJ 767E Orșorhei-Copăcel (12,7 km) și realizarea centurilor Oșorhei (5,8 km), Sântandrei (5 km) și Nojorid (8,4 km).

Consiliul Județean Bihor și-a asumat realizarea a trei drumuri de legătură în Zona Metropolitană Oradea (ZMO), în parteneriat cu cele trei primării pe raza cărora trec drumurile, respectiv Oșorhei, Nojorid și Sântandrei.

Decizia privind realizarea proiectului ,,Creșterea accesibilității pe drumurile județene în Zona Metropolitană Oradea” a fost luată ca urmare a traficului intens din ZMO și a numărului mare de persoane care au locuri de muncă în apropierea orașului Oradea (din peste 160.000 de locuri din județ, 115.000 sunt în zona metropolitană).

Proiectarea celor trei centuri a fost realizată de firma SC ADURO SRL, în urma unui contract semnat în primăvara anului trecut, pe 14 aprilie.

Anterior Zeci de tone de deșeuri strânse de pe marginea drumurilor județene

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor