Contact

A fost lansată licitația pentru ocuparea Parcului Industrial Tileagd

Acasă > Licitatii > A fost lansată licitația pentru ocuparea Parcului Industrial Tileagd

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO) a lansat astăzi, 8 noiembrie, procedura de licitație deschisă pentru ocuparea a două parcele din Parcul Industrial Tileagd. Terenurile disponibile au o suprafață de 2.458 mp, respectiv 3.080 mp, și sunt destinate construirii halelor sau clădirilor pentru activități de producție sau servicii.

Perioada de depunere a ofertelor este 8 – 29 noiembrie. Potrivit anunțului publicat de ADLO, durata maximă a dreptului de folosință a loturilor este de 25 de ani de la data semnării contractului. Redevența minimă, ca bază de pornire a licitației, este de 4 euro/mp/25 ani pentru Industria Prelucrătoare și de 4,5 euro/mp/25 ani pentru Servicii, fără TVA.

Parcul Industrial Tileagd este situat la aproximativ 20 de kilometri de Municipiul Oradea și la 37 de km de granița cu Ungaria, cu acces direct la Drumul European E60, având o suprafață totală de peste 9,2 hectare.

Investitorii vor avea la dispoziție, în total, 9 loturi de teren având dimensiuni cuprinse între 2.434 mp – 21.030 mp, alimentate cu apă, canalizare menajeră și pluvială, 2 stații de autobuz și 62 de locuri de parcare, energie electrică, sistem modern de iluminat stradal și perimetral și monitorizare video 24/7 a parcului industrial.

Mai multe detalii privind procedura de licitație lansată astăzi pot fi urmărite pe site-ul Agenției de Dezvoltare Locală Oradea, https://www.adlo.ro, la secțiunea LICITAȚII.

Anterior A fost preluat terenul pentru Parcul Industrial Aleșd

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor