Contact

A început reabilitarea drumului Salonta – Tinca

Acasă > Infrastructură > A început reabilitarea drumului Salonta – Tinca

Astăzi, 17 octombrie, au fost demarate lucrările la drumul județean DJ 795 Salonta –
Tinca. Vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Mircea Mălan, a fost în teren, însoțit de directorul Direcției Tehnice din cadrul Consiliului Județean Bihor, Filip Cheșeli. Au fost prezenți, de asemenea, primarul comunei Tinca, Teodor Coste, și reprezentanții firmei de construcții.

„Lucrările presupun refacerea drumului din temelii, amenajarea de trotuare interiorul tuturor localităților, precum și realizarea de poduri, podețe și ziduri de sprijin. Ne cerem scuze tuturor celor care vor fi afectați de lucrări”, a precizat Mircea Mălan.

Drumul județean care va fi reabilitat are o lungime de 23,3 km. Firma care realizează lucrările este Diferit SRL Cluj-Napoca. Valoarea contractului, după indexarea la noile prețuri din piață, a crescut la 86 de milioane de lei, fără TVA (de la 72 mil. lei). Potrivit contractului, termenul de execuție este de 36 de luni.

Proiectul tehnic și execuția sunt finanțate din bugetul propriu al Consiliului Județean Bihor, dar se caută oportunități pentru finanțarea acestora cu fonduri externe.

Anterior Controale în transportul public județean de persoane

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor