Contact

Au fost montate grinzile la podul din Bulz

Acasă > Transport > Au fost montate grinzile la podul din Bulz

În această săptămână au fost montate cele 14 grinzi, câte șapte pe fiecare deschidere, care susțin trecerea de pe un mal pe altul pe viitorul pod peste râul Crișul Repede din localitatea Bulz. În următoarea perioadă urmează lucrări de armare și cofrare placă suprabetonare.


Viitoarea construcție are o lungime totală de 52,40 m, va asigura două benzi de circulație cu o lățime totală de 6,00 m și două trotuare de 1,25 m. Podul este alcătuit din două deschideri de 24,00 m + 24,00 m. Culeile sunt fundate pe coloane forate, armate. S-a proiectat o singura pilă centrală (picior de pod) fundată pe coloane forate armate.
Pe Drumul Județean 108I Bratca – Bulz, la intersecție cu DJ 108K Bulz – Remeți, există astăzi un pod peste râul Crișul Repede cu o lungime de 74 de metri, construit în anul 1996. Podul are o singură bandă de circulație, de 3,75 m lățime, fiind într-o stare avansată de degradare.


Vă reamintim că firma care execută lucrările la noul pod este SC Dacia Faber SRL din Cluj Napoca. Valorea contractului de proiectare și execuție este de 5,086,420.36 Lei, cu TVA inclus, iar termenul de execuție este 24 de luni de la primirea ordinului de începere a lucrărilor.

Stadiu August 5
Anterior Control-maraton pe 640 de kilometri de drumuri județene

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor