Contact

Bazinele de înot din Marghita au fost recepționate

Acasă > Societate civilă > Bazinele de înot din Marghita au fost recepționate

Vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Călin Gal, a fost astăzi în Municipiul Marghita, unde s-a realizat recepția finală a complexului de bazine dactice de înot, după ce Primăria a racordat noua clădire la utilități.

Au fost, de asemenea, prezenți primarul Municipiului, Marcel Sas – Adăscăliții, directorul Agenției de Dezvoltare Durabilă Bihor, Vitalyos Barna, și constructorii.

S-a mai făcut o recepție parțială în luna decembrie 2022, după ce firma de construcții a finalizat lucrările propriu-zise. Bazinul didactic de înot din Marghita este o investiție a Consiliului Județean Bihor prin Agenția de Dezvoltare Durabilă Bihor.

Complexul urmează să fie predat în administrarea primăriei Municipiului Marghita. Autoritatea publică locală va stabili programul și condițiile de funcționare.

Complexul din Marghita are două bazine de înot didactice de dimensiuni 25×12.5 m, respectiv 6×12.5 m, cu grupuri sanitare, vestiare și tribune. Valoarea investiției se ridică la 7.395.538 lei, cu TVA. Lucrările au fost executate de firma Costa Voc Impex SRL.

Vă reamintim că sunt șapte astfel de proiecte în tot județul. Până acum au fost recepționate șase dintre acestea, în Săcueni, Nucet, Salonta, Valea lui Mihai, Beiuș și Marghita. Complexul din Ștei va fi recepționat în luna mai.

Consiliul Județean Bihor, prin Asociația de Dezvoltare Durabilă Bihor, gestionează programul de realizare a bazinelor didactice, al căror scop este acela de îmbunătăţire a stării de sănătate şi de dezvoltare a abilităţilor fizice ale locuitorilor din oraşele şi municipiile judeţului.

Anterior <strong>Rezultatele evaluărilor anuale ale managementului la instituțiile de cultură</strong>

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor