Contact

Centre ale DGASPC, reabilitate prin PNRR

Acasă > Asistență socială > Centre ale DGASPC, reabilitate prin PNRR

Consiliul Județean Bihor va reabilita trei clădiri ale Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Bihor, cu scopul creșterii eficienței energetice.

Cele trei imobile din Municipiul Oradea sunt Corpul C2 – Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități „Trinitatea” (str. Înfrățirii, nr.34), Corpul C6 – Pavilion Central – Centrul Rezidențial de Asistență și Reintegrare Socială pentru Persoane fără Adăpost Oradea (str. Traian Lalescu, nr. 3) și Corpul C11 – Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități „Încrederea” (str. Traian Lalescu, nr. 3).

Obiectivul principal al investiției este reducerea consumului anual de energie ale celor trei clădiri și îmbunătățirea calității mediului prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră. Alte obiective sunt creșterea gradului de confort termic prin reducerea pierderilor de căldură, reabilitarea instalațiilor electrice, sanitare, termice și de ventilație, reabilitarea finisajelor interioare și reabilitarea anvelopei clădirilor.

Proiectul „Creșterea eficienței energetice și reabilitarea a 3 imobile ale DGASPC Bihor” va fi finanțat cu fonduri europene, prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – Componenta 5 – Valul renovării. Valoarea maximă eligibilă a investiției este 1.320.720 euro, fără TVA.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea depunerii proiectului, a valorii maxime eligibile și a cheltuielilor legate de investiție a fost aprobat în ședința ordinară a Consiliului Județean Bihor din 22 septembrie. Cererea de finanțare urmează să fie depusă în prima jumătate a lunii octombrie.

Anterior Fonduri europene pentru înființarea parcurilor industriale din județ

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor