Contact

Circulație rutieră închisă pe drumuri județene în timpul sezonului rece

Acasă > Infrastructură > Circulație rutieră închisă pe drumuri județene în timpul sezonului rece

În vederea gestionării eficiente a situațiilor generate de fenomenele meteorologice specifice sezonului de iarnă și luând în considerare starea de viabilitate a drumurilor județene aflate în administrarea Consiliului Județean Bihor, următoarele sectoare de drum județean vor fi închise circulației rutiere în perioada 29 noiembrie 2022 – 30 aprilie 2023:

  1. drumul județean DJ 108 J sector cuprins între km 20+510 și km 33+510 (Stâna de Vale – Coada Lacului)  fiind un sector cu traseu sinuos cu stare de viabilitate ce nu permite circulația rutieră în condiții de siguranță și pe care în prezent se derulează lucrări de modernizare, iar execuția acestora nu permite accesul – acest sector de drum va fi închis circulației rutiere.

Facem precizarea că sectorul de drum cuprins între Barajul Leșu și Coada Lacului este în proprietatea UAT Comuna Bulz și administrarea Consiliul Local al Comunei Bulz – acest sector poate fi deschis circulației rutiere în perioada de iarnă 2022-2023, prin hotărârea administratorului drumului.

2)   drumul județean DJ 763 A sector cuprins între km 5+500 și km 18+257 (Ursești – lim. jud. Arad) fiind un sector de drum pietruit, cu traseu de munte sinuos și stare de viabilitate ce nu permite circulația rutieră în condiții de siguranță – acest sector de drum va fi închis circulației rutiere;

3)      drumul județean DJ 763 sector cuprins între km 35+100 și km 44+845 (Padiș – Ic Ponor) fiind un sector de drum pietruit, cu traseu de munte sinuos și stare de viabilitate ce nu permite circulația rutieră în condiții de siguranță – acest sector de drum va fi închis circulației rutiere.

Anterior Investiții în sănătate la Nucet, cu fonduri europene

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor