Contact

Constructor desemnat pentru Parcul Industrial Marghita

Acasă > Infrastructură > Constructor desemnat pentru Parcul Industrial Marghita

Astăzi, 15 aprilie, a fost desemnat câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția lucrărilor la Parcul de Specializare Inteligentă Marghita.

Oferta câștigătoare, în valoare de 21.753.095,89 lei, fără TVA, a fost depusă de asocierea de firme SC Leko Construct SRL – SC Inteco Holdin SRL – Sc Electro Excel Green Consulting SRL – SC Rono Aqua SRL – SC Caloria SRL.

Durata contractului este de 10 luni, din care 4 luni pentru proiectare și obținerea avizelor necesare și 6 luni pentru lucrările propriu-zise. Urmează semnarea contractului de finanțare din fonduri europene și a contractului cu reprezentantul asocierii de firme.

Primăria Municipiului Marghita a pus la dispoziția Consiliului Județean Bihor un teren cu o suprafață de 11,49 de hectare în vederea înființării Parcului. Amplasamentul este poziționat în partea de Sud-Vest a Municipiului Marghita, la ieșirea din localitate înspre satul Petreu, pe partea stângă a drumului național DN19B. Accesul în parc se face din strada Ion Luca Caragiale, apoi strada Bujorului și strada Gării.

Consiliul Județean Bihor va realiza infrastructura de suport, ceea ce înseamnă că va asigura rețeaua de străzi interioare, alimentarea cu apă, gaze naturale, energie electrică și canalizarea menajeră. Totodată, va amenaja accesul în Parc și va realiza iluminatul public.

Vă reamintim că săptămâna trecută s-a semnat contractul de proiectare și execuție cu firma Dumexim pentru Parcul Industrial Aleșd. Aceeași companie a câștigat licitația pentru proiectarea și execuția Parcului din Beiuș, valoarea ofertei depuse fiind de 22.920.129,22 lei, fără TVA. Mai întâi va fi semnat contractul de finanțare, urmat de cel de proiectare și execuție. Ofertele depuse pentru execuția lucrărilor la Parcul de Specializare Inteligentă Ștei sunt în evaluare.

Finanțarea este asigurată prin Programul Operațional Regional 2021 – 2027. Pentru realizarea acestor investiții au fost încheiate parteneriate între Consiliul Județean Bihor, Agenția de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO) și primăriile celor patru localități (Aleșd, Beiuș, Marghita, Ștei).

Anterior Activități nonprofit, cu finanțare nerambursabilă de la CJ Bihor

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor