Contact

Consultare pe tema proiectului de buget cu reprezentanții instituțiilor subordonate

Acasă > Economie > Consultare pe tema proiectului de buget cu reprezentanții instituțiilor subordonate

Consiliul Județean Bihor a analizat propunerile de buget trimise de către instituțiile subordonate pentru anul 2021, iar astăzi a avut loc o consultare pe această temă.

Până la finalul săptămânii, reprezentanții instituțiilor vor putea face ultimele modificări în proiectele de buget care cuprind cheltuielile de funcționare, cheltuielile cu bunuri și servicii și alte tipuri de cheltuieli. Vor fi stabilite sumele alocate secțiunii de funcționare toate celelalte capitole cuprinse în buget (autorități executive, alte servicii publice generale – evidența persoanelor, datoria publică, Centrul Militar, ISU Crișana, asociații de dezvoltare intercomunitară, drumuri județene, aeroport, activitatea de salvamont).

Fondurile europene care vor fi alocate prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) reprezintă cea mai importantă oportunitate pentru dezvoltarea județului prin instituțiile aflate în subordinea Consiliului Județean Bihor.  

Începând din lunile mai-iunie vom veni în sprijinul dumneavoastră, vom identifica oportunitățile de finanțare, mai ales că veniturile noastre proprii sunt diminuate din cauza pandemiei. În acest caz singura șansă de dezvoltare o reprezintă aceste fonduri nerambursabile. Sugestia mea este ca fiecare instituție să urmărească aceste finanțări și să identifice proiectele pe care le-ar putea implementa. Consiliul Județean va asigura co-finanțarea. Rugămintea mea este să avem grijă și cu cheltuielile de funcționare”, a declarat Călin Gal, vicepreședinte al Consiliului Județean Bihor.

DSC_1438

Proiectul de buget asigură fonduri pentru 6 instituții de învățământ special și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, 6 instituții de cultură, DGASPC Bihor și 2 unități de asistență medico-socială.

Anterior Lucrările la Drumul Județean 764, Aștileu – Beiuș, la 35%

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor