Contact

Continuă reabilitarea drumului între comunele Hidișelu de Sus și Husasău de Tinca

Acasă > Infrastructură > Continuă reabilitarea drumului între comunele Hidișelu de Sus și Husasău de Tinca

Consiliul Județean Bihor continuă reabilitarea Drumului Județean 795A, între Hidișelu de Sus și Husasău de Tinca, pe o porțiune de peste 8 kilometri. Vicepreședintele Consiliului Județean, Mircea Mălan, directorul Direcției Tehnice din CJ, Filip Cheșeli, primarul comunei Hidișelu de Sus, Adrian Petroi și reprezentanții firmelor de proiectare și construcții au făcut o vizită în teren pe drumul județean.

În prezent, se lucrează la întocmirea proiectului „Reabilitare DJ 795A, sector Șumugiu – Mierlău DJ 768; km 19 + 956, L= 8,212 km”. Lucrările prevăzute sunt reabilitarea drumului existent, construirea unor ziduri de sprijin, a unor poduri și podețe, realizarea unor șanțuri și montarea rigolelor carosabile.

Consiliul Județean Bihor își propune ca anul acesta să efectueze Studiul de Fezabilitate (SF) și să demareze procedura de achiziție a proiectului tehnic și a execuției. Costul estimativ al proiectului este de 30,2 milioane de lei, cu TVA, iar termenul de finalizare este în cursul anului 2023.

Acest proiect vine în continuarea unuia deja început. Vă reamintim că lucrările la obiectivul „Reabilitare DJ 795A Oșand – Șumugiu; L= 4,349 km” au început în anul 2020 și vor fi finalizate în al treilea trimestru al anului 2021.  

După finalizarea ambelor proiecte, legătura dintre comunele Hidișelu de Sus și Husasău de Tinca se va face pe un drum modernizat.

GALERIE FOTO (click pe fotografia de mai jos):

20210604_070337457_iOS
Anterior Peste 50 de primării din județ s-au înscris deja în Campionatul Bihorean al Curățeniei. Înscrierile continuă

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor