Contact

Două oferte pentru reabilitarea Spitalului de Psihiatrie Nucet

Acasă > Licitatii > Două oferte pentru reabilitarea Spitalului de Psihiatrie Nucet

În urma licitației lansate de Consiliul Județean Bihor în luna februarie, au fost depuse două oferte pentru proiectarea și execuția proiectului „Creșterea eficienței energetice și reabilitarea imobilelor Spitalului de Psihiatrie Nucet, Județul Bihor”.

Au depus oferte de la firma (1) DUMEXIM și de la (2) Asocierea: Manelli Construcții Generale (Lider), Manelli Impresa și Interactiv Design. Valoarea totală estimată a investiției se ridică la 21.693.366,69 lei, fără TVA. Urmează etapa de evaluare tehnică și financiară, iar mai apoi desemnarea unui câștigător.

Proiectul prevede reabilitarea a cinci corpuri de clădire în care își desfășoară activitatea Spitalul de Psihiatrie Nucet și Unitatea de Asistență Medico-Socială de Psihiatrie Nucet. Obiectivul principal al investiției este creșterea eficienței din punct de vedere energetic, prin reducerea consumului anual de energie și îmbunătățirea calității mediului prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.

Atingerea acestor obiective presupune reabilitarea anvelopei construcțiilor, înlocuirea instalațiilor termice, sanitare și de iluminat.

Proiectul „Creșterea eficienței energetice și reabilitarea imobilelor Spitalului de Psihiatrie Nucet” este finanțat pe Componenta 5 din PNRR „Valul renovării”, pe axa prioritară 2 „Renovare energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice”.

Vă reamintim că în luna ianuarie s-a semnat contractul de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Finanțarea proiectului depus de Consiliul Județean Bihor este 100% nerambursabilă.

Totodată, Consiliul Județean Bihor a obținut finanțare prin PNRR pentru proiectul „Creșterea eficienței energetice și reabilitarea imobilului Terapie Ocupațională de la Spitalul de Psihiatrie Nucet, Județul Bihor”. Finanțarea va fi asigurată cu fonduri europene prin PNRR, Componenta 5 – Valul Renovării, Operațiunea B2.1.a – – Renovare energetică moderată a clădirilor publice – Autorități locale.

Valoarea contractului de finanțare semnat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației are o valoare de 836.071,37 lei, echivalentul a 169.840 euro.

Anterior Platforme de deșeuri – Etapa II | S-a lansat licitația

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor