Contact

Drumul Expres Oradea-Arad – 5 oferte pentru Studiul de Fezabilitate

Acasă > Licitatii > Drumul Expres Oradea-Arad – 5 oferte pentru Studiul de Fezabilitate

Astăzi, 22 martie 2021, a fost ultima zi pentru înscrierea la licitația cu obiectul <<Actualizare/Completare/Revizuire studiu de fezabilitate, elaborare proiect pentru autorizarea executării lucrărilor, proiect tehnic de execuție și asistență tehnică din partea proiectantului (S.F.+P.A.C.+P.O.E.+P.T.E.) „Drum expres Oradea – Arad”>>.

Astfel, sunt 5 oferte pentru acest proiect: doi ofertanți unici, CONSITRANS și ADURO IMPEX, respectiv trei asocieri: SEARCH CORPORATION (Lider), MEGA ENGINEERING CONSULTING INC.; RUTIER CONEX XXI S.R.L. (Lider), TOTAL ROAD, EVALCONS TECH S.R.L. și IRIMAT CONS (Lider), ARTERA BLUE S.R.L., STUDIO CORONA S.R.L. CIVIL ENGINEERING. Valoarea estimată a achiziției este de 42.061.284, 66 lei, fără TVA.

Vă reamintim că în 3 noiembrie 2020, la Arad, s-a semnat acordul de asociere între Consiliul Județean Bihor, Primăria Oradea, Primăria Arad și Consiliul Județean Arad în vederea realizării proiectului drumului expres Oradea – Arad (n.r. licitația din prezent).

1 miliard de euro este valoarea estimată a lucrărilor pentru drumul expres Oradea – Arad, investiție care va fi realizată în parteneriat cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), prin accesarea fondurilor europene nerambursabile din cadrul programului operațional specific de transport.

Conform proiectului, drumul expres va străbate județele Bihor și Arad, va avea profil de autostradă cu trei benzi de circulație pe sens pe o distanță de 14,6 kilometri, profil de autostradă cu două benzi pe sens pe o distanță de 43,5 km și profil de drum expres cu două benzi de circulație pe sens pe 76,4 kilometri.

Anterior Lucrările la bazinele de înot din Săcueni, pe ultima sută de metri

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor