Contact

Finanțare prin PNRR pentru reabilitarea unor clădiri ale DGASPC

Acasă > Fonduri europene > Finanțare prin PNRR pentru reabilitarea unor clădiri ale DGASPC

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a semnat contractul de finanațare pentru reabilitarea a trei clădiri ale Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Bihor, cu scopul creșterii eficienței energetice.

Cele trei imobile din Municipiul Oradea sunt Corpul C2 – Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități „Trinitatea” (str. Înfrățirii, nr.34), Corpul C6 – Pavilion Central – Centrul Rezidențial de Asistență și Reintegrare Socială pentru Persoane fără Adăpost Oradea (str. Traian Lalescu, nr. 3) și Corpul C11 – Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități „Încrederea” (str. Traian Lalescu, nr. 3).

Obiectivul principal al investiției este reducerea consumului anual de energie ale celor trei clădiri și îmbunătățirea calității mediului prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră. Alte obiective sunt creșterea gradului de confort termic prin reducerea pierderilor de căldură, reabilitarea instalațiilor electrice, sanitare, termice și de ventilație, reabilitarea finisajelor interioare și reabilitarea anvelopei clădirilor.

Proiectul „Creșterea eficienței energetice și reabilitarea a 3 imobile ale DGASPC Bihor” va fi finanțat cu fonduri europene, prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – Componenta 5 – Valul renovării. Valoarea totală estimată a investiției este 1.320.720 euro, fără TVA. Finanțarea proiectului depus de Consiliul Județean Bihor este 100% nerambursabilă. Următoarea etapă prevede lansarea licitației pentru proiectarea și execuția lucrărilor.

Proiectul de reabilitare a celor trei imobile a fost depus și aprobat în cadrul „Apelului de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României și din fonduri naționale”.

Anterior A fost lansată licitația pentru reabilitarea Spitalului de Psihiatrie Nucet

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor