Contact

Încep lucrările la Autogara Beiuș

Acasă > Infrastructură > Încep lucrările la Autogara Beiuș

Astăzi, 14 aprilie, a fost dat ordinul de începere a lucrărilor de execuție a proiectului „Construire autogară” în Municipiul Beiuș. 

Autogara va fi construită pe strada Burgundia Mare și va avea un singur corp de clădire cu o suprafață de aproximativ 110 mp. Aceasta va fi compusă dintr-o sală de așteptare pentru călători cu 24 de locuri, casă de vânzare bilete și abonamente cu birou de mișcare și informare, un spațiu comercial, o zonă de depozitare/ spațiu tehnic și copertine pentru 4 autobuze. Vor fi realizate și amenajări exterioare (bănci, zone verzi, trotuare, semnalizare rutieră, ecrane digitalizate, etc). În total, clădirea și spațiul exterior vor ocupa o suprafață de aproximativ 196 mp.

Firma responsabilă de lucrările din Beiuș este SC EVALSTAR SERV SRL, iar valoarea contractului este de 872.650,60 lei, fără TVA. Compania va  avea la dispoziție 5 luni pentru executția lucrărilor.

Vă reamintim că în 11 martie au început lucrările la Autogara Marghita. Cele două investiții sunt realizate de Consiliul Județean Bihor prin Agenția de Dezvoltare Durabilă (ADD) și prin Compartimentul Transport din cadrul Direcției Arhitect Șef a CJ Bihor.

Autogara Beiuș 4
Anterior A fost semnat contractul pentru proiectarea centurilor din Zona Metropolitană a Oradei

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor