Contact

Campus Școlar Internațional

Acasă > Informații publice > Campus Școlar Internațional

          Vă informăm că la data de 12.04.2022 a fost lansată procedura de atribuire având ca obiect constituirea dreptului de superficie asupra imobilului teren, situat în Mun. Oradea, str. Ceyrat, nr. 4, Județ Bihor, în scopul realizării obiectivului de investiții ”Campus școlar cu sistem internațional și național cu predare în limbi străine și limba română”

Informații privind procedura disponibile la adresa: https://www.cjbihor.ro/informatii-publice/campus-scolar-international/

Denumirea procedurii: constituirea dreptului de superficie asupra imobilului în scopul realizării obiectivului de investiții ”Campus școlar cu sistem internațional și național cu predare în limbi străine și limba română”.

Procedura de atribuire:  Licitație deschisă

Termenul pentru depunerea ofertelor: 03.05.2022, ora 14:00

Tipul contractului: act de constituire a unui drept de superficie

Valoarea minimă a redevenței : 3 Euro/mp/an, respectiv 75 Euro/mp/25 ani

Valoarea minimă a investiției: 500 Euro/mp

Descrierea achiziției:  Obiectivul principal al contractului este constituirea dreptului de superficie asupra imobilului – teren intravilan situat în Municipiul Oradea, str. Ceyrat, nr. 4, Județ Bihor, identificat în C.F. nr. 213065 – Oradea, nr. cadastral 213065, în suprafață de 8759 mp, în scopul realizării obiectivului de investiții ”Campus școlar cu sistem internațional și național cu predare în limbi străine și limba română”, destinate operatorilor economici care sunt interesați în realizarea obiectivului de investiții anterior indicat.    

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse

Copyright © CJBihor 2003-2023. Consiliul Județean Bihor